Bokszaktraining

‘Een goede workout zonder fysiek contact’

Een goed begin van de dag is het halve werk maar niet vandaag. Aangekomen op je werk blijkt het koffieapparaat defect en blijkt dat je die mega-order net bent misgelopen. Of hadden alle leraren op school afgesproken om een onverwachte toets af te nemen? Werd jouw rij bij de kassa in de supermarkt gemeld bij de landelijke file-informatie? Wat is dan idealer dan je stress, spanning en frustratie omzetten in een topconditie? Simpelweg je uitleven op een bokszak en daarbij je conditie verhogen. Want een goed einde van de dag, is pas het echte werk!

Met grote stappen je conditie verbeteren terwijl de techniek niet uit het oog wordt verloren: dat is exact wat we bij Westerkoog Sport doen tijdens de bokszaktrainingen.

De bokszaktrainingen bij Westerkoog Sport:

  • worden begeleid door een professionele trainer
  • zijn geschikt voor beginners én gevorderden
  • zijn een leuke, veilige en gezonde workout

Bij de bokszaktrainingen sla en schop je letterlijk en figuurlijk alléén op de bokszak maar je traint mét elkaar. Er heerst een positief groepsgevoel dat motiveert en enthousiasmeert.

De bokszaktrainingen van Westerkoog Sport vinden plaats in dé sportieve kickboksschool van Noord-Holland, gevestigd in Koog aan de Zaan, nabij Zaandam. Kom een keer langs voor een gratis proefles en probeer deze vorm van bokszaktraining.

 

proefles_03

Facebook Reacties

reacties

Er wordt zowel aandacht besteed aan de techniek als aan conditie en kracht. Ik voel mij fitter dan ooit. Ik kan oprecht zeggen dat het voor mij niet alleen maar een sport is maar een passie!!!
Natascha - Kickboksen