Kickboksen

Kickboksen: ‘Werken aan een ijzeren conditie met goede techniek.’

Met veel enthousiasme en de sporttas over je schouders stap je over de lage drempel bij kickboksschool Westerkoog Sport. Regelrecht richting de kleedkamer om je rustig om te kleden voor de kickbokstraining die zo van start gaat. T-shirt, sportbroekje, kickbokshandschoenen én veiligheid voor alles dus ook bitje, bandage en scheenbeschermers in/om. Klaar voor de strijd, de strijd tegen jezelf door het uiterste van je uithoudingsvermogen en techniek te vergen.  

Kickboksen Junioren
Ben jij tussen de 10 en 16 jaar en wil je graag kickboksen bij een kickboksschool waar de sport belangrijk is dan vechten? Bij Westerkoog Sport kun je onder professionele begeleiding kickboksen. Een goede sfeer en veiligheid staan voorop terwijl we met veel aandacht voor je techniek en terugkerende sparringsoefeningen werken aan je conditie.

Kickboksen
Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Kickboksen met jouw leeftijdsgenoten op jouw eigen niveau kan natuurlijk bij kickboksschool Westerkoog Sport. We bieden verschillende kickbokstrainingen aan voor beginners en gevorderden. Bij elke kickbokstrainingen werken we aan je ijzeren conditie en een vlijmscherpe techniek.

Kickboksen Senioren
Je bent zo jong als je je voelt! Ben je ouder dan 25 jaar en wil je kickboksen onder professionele begeleiding bij een kickboksschool waar een goede sfeer heerst met veel onderling respect?

Onze kickbokstrainingen vragen het uiterste van je omdat we samen gedisciplineerd keihard werken aan je techniek en conditie.  Doordat we kickbokstrainingen geven voor beginners en gevorderden kun je bij onze kickboksschool instromen op je eigen niveau.

De kickbokstrainingen van Westerkoog Sport vinden plaats in dé sportieve kickboksschool van Noord-Holland, gevestigd in Koog aan de Zaan, nabij Zaandam. Bekijk hier onze trainingstijden en kom eens vrijblijvend meedoen tijdens een kickboksles.

 

proefles_03

Facebook Reacties

reacties

Trainen bij Westerkoogsport maakt je geestelijk en lichamelijk sterker, dit zou iedereen moeten nastreven
Tommy - Kickboksen + MMA