Mixed Martial Arts (MMA)

‘De beste technieken van verschillende vechtsporten.’

Je weet het zeker, je wilt nu echt op een gave vechtsport om keihard te werken aan je techniek en je fysieke én mentale kracht. Dus, wat wordt het: worstelen, judo, karate, kungfu, kickboksen, muay thai, boksen of jiujitsu? Makkelijker gezegd dan gedaan want het is lastig een keuze te maken tussen zulke gave vechtsporten. Toch is het eenvoudig: kies voor Mixed Martial Arts (MMA).

Het beste van het beste oftewel de beste technieken van de beste vechtsporten (-en kunsten): dat is wat Mixed Martial Arts (MMA) is en wat we bij Westerkoog Sport doen. Bij Westerkoog Sport leren we je de vlijmscherpe technieken van straatgevechten en gevechten op de grond én hoe je uit deze situaties kunt ‘escapen’. Dit doen we professioneel, intensief en gedisciplineerd, in een sportieve sfeer.

De Mixed Martial Arts (MMA) training is de meest intensieve training die we bij Westerkoog Sport geven. Niet voor niets start je bij ons pas met de MMA training met een flinke basisconditie en vanaf 16 jaar.

De Mixed Martial Arts (MMA) trainingen van Westerkoog Sport vinden plaats in dé sportieve kickboksschool van Noord-Holland, gevestigd in Koog aan de Zaan, nabij Zaandam. Kun én durf jij een gratis proefles aan?

 

proefles_03

Facebook Reacties

reacties

Er wordt zowel aandacht besteed aan de techniek als aan conditie en kracht. Ik voel mij fitter dan ooit. Ik kan oprecht zeggen dat het voor mij niet alleen maar een sport is maar een passie!!!
Natascha - Kickboksen