Blog: Brave Kids

Woensdagmiddag, StreetWise middag bij Westerkoog Sport. En ja, ik was weer van de partij. Het kind in mij heeft nog steeds de overhand en dus meld ik mij voor de training.

Deze titel kan je op twee manieren lezen, op z’n Engels of in het Nederlands. En beiden zijn waar. Ze zijn dapper en ze waren braaf vandaag. Alle kinderen hebben heel erg hun best gedaan. Niet dat ze dat anders niet doen, maar vandaag volgden ze de opdrachten vol overgave uit.

Geen geklaag, nou ja, wel een beetje. Op het moment dat er over de buiken gelopen ging worden begonnen er een aantal kinderen wat zenuwachtig te kijken. Maar nadat de eerste was geweest, was het een dolle boel. Dat is het moment dat ze beseffen dat ze het aankunnen en dat het allemaal op een veilige manier gebeurt. Nog een keer kregen we ze wel zenuwachtig, dat was op het moment dat we de kinderen er van overtuigden dat we de Sensei over hun buiken zouden laten lopen. Lachen en gieren, maar toch wel even wat gespannen gezichten. Ergens weten ze ook wel dat het niet gebeurt, maar je weet maar nooit met zo maffe Sensei.

Onur Yilmaz had de hele les alles goed in de hand en ik vind het dan ook wederom een eer om te mogen assisteren. Het is gewoon leuk om de kleine vechters te helpen met technieken en hier en daar wat corrigeren.

De laatste paar minuten nog even lekker sparren en wat doen die kids dat leuk. Bij sommigen zie je al echt de vechtlust en hier en daar zie je er een die leuke acties onderneemt.

Weer een heerlijke training. De kids zijn hun energie weer kwijt en kunnen er weer een week tegenaan.

Ik mag morgen weer. Voor nu… even rust.

Ush
^Gerard

Facebook Reacties

reacties

Ik doe aan deze sport omdat ik mijn hoofd dan goed leeg kan maken en om mezelf te kunnen verdedigen. Ik heb voor Westerkoog Sport gekozen omdat de sfeer altijd super is en omdat je van de Sensei veel kan leren.
Jamie - Kickboksen