Blog: De beste manier om wakker te worden

Zaterdag de wekker om 8 uur, je leest het goed, de wekker in het weekend! Om 10 uur moet ik namelijk Dino Dzankovic aflossen bij de personal training van Westerkoog Sport

Maar eerst rustig 2 bruine bammetjes en een beker magere melk naar binnen. Daar aangekomen is Dino lekker op de Pad’s bezig, stoten en low kicks.. DAT wil ik ook denk ik nog enthousiast. Maar voor het zover is, eerst op de Crosstrainer, om de minuut een niveau zwaarder tot de zwaarste stand en daarna om de 30 seconden een niveau afbouwen. Ik moet zeggen.. het zweet gutste rijkelijk.

Na een 20 tot 25 minuten Crosstraining hadden de mannen iets “leuks”voor mij verzonnen. De zaal 1 minuut heen en weer rennen met eerst de “groene pop” daarna zonder en daarna 1 minuut rust. Vervolgens met het dikke zwarte touw hetzelfde.. en daarna met de pop en het touw! Afzien, maar wel weer gedaan. (ik ben benieuwd naar het filmpje!!) Het was weer lekker intensief, met voornamelijk touw oefeningen vandaag, in mijn eentje touw trekken teken Jamie Onur en de Sen.. SLOPEND maar wel lekker om zo wakker te worden!

Je hoort mij niet klagen (oke tijdens sommige sessies dan wel ) Maar ik begin resultaat te zien! Ik voel mij fitter, scherper.. lekkerder in mijn vel! Sporten in combinatie met opletten wat ik eet.. bijna een jaar gestopt met roken … … ik denk dat ik een goede combinatie heb gevonden om gezonder te leven. Had ik veel eerder moeten doen !

USH! Tot woensdag! Nog even een aantal weken knallen voor de zomer. Mijn weekend is begonnen !

Bas

Facebook Reacties

reacties

Ik train bij WesterKoog Sport vanwege de leuke groep. Iedereen kent elkaar. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek en conditie. Na de training nog vragen over bijvoorbeeld voeding of oefeningen? Dan kan je altijd bij de Sensei terecht!
Marc - Kickboksen + MMA