Blog: Eerste kickboks training 2014

Ik begin bij het einde. Ik stapte de auto in, deed de sleutel in het contact en startte. Op dat moment ging de radio ook aan en ik hoorde de eerste zinnen uit een nummer van de Stereophonics:
Ever seen a blind man cross the road, Trying to make the other side?

Nou zo voelde ik mij ongeveer na de training. Het was niet eens belachelijk zwaar, voor Westerkoog Sport begrippen. Dat geschreven hebbende bevind ik mij natuurlijk op glad ijs. De Sen heeft genoeg in petto om de volgende training zwaarder te maken. Maar dat bedoel ik niet. Het kan altijd zwaarder, maar deze training zat zo goed in elkaar, was eigenlijk zo dodelijk eenvoudig, dat alles eraan klopte. De opbouw eenvoudig, maar zwaar genoeg. Het vervolg, eenvoudig, maar net even wat zwaarder. Het midden stuk, eenvoudig, maar killing. En dan ben ik pas bij het midden. Alleen maar pure oefeningen die zo eenvoudig lijken dat zelf een blinde ze zou kunnen doen. Maar fysiek wordt er toch wel wat van je gevraagd.

Bijna aan het einde, na wat eenvoudige, doch fysiek hun tol eisende techniek oefeningen, lag ik voor Pampus op de grond. De kerstvakantie had toch zijn tol geëist. En de kerstvakantie begon weer opnieuw, want ik zag overal sterretjes. Het was lang geleden dat ik zo diep moest gaan. Mijn beetjes voelde als die van Foxy Foxtrot. Ik was inderdaad aan het trainen als een blinde die de overkant van de weg probeerde te bereiken, geen idee waar ik op een gegeven moment nou was. Het is lang geldeden dat ik schreef, Mama mag ik een lollie. Maar nu haal ik die zin weer uit de kast.

Ush
^Gerard

Voor de liefhebber hier de YouTube link naar de Stereophonics:


Beetje melodramatisch, maar ach.

En vooruit, voor de andere liefhebbers. Hier de link naar Foxy Foxtrot:

Facebook Reacties

reacties

Erg fijn trainen bij Westerkoog Sport! Als je niet kan meekomen met de groep, dan wordt er een aangepast programma voor je gemaakt.
Rammon - Kickboksen + MMA