Blog: Nieuw jaar, nieuw begin

Het nieuwe jaar is reeds begonnen en brengt dan ook meteen vernieuwing met zich mee.

Zoals de website van Westerkoog Sport die een complete make-over heeft ondergaan.

Een vernieuwde site, fris en overzichtelijk. Voor ongeveer drie jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en de opmaak van de website. Dat ging altijd in samenspraak met de Sensei en Helga. Nu is de tijd aangebroken voor een professionele aanpak. Er zijn dingen die je uit handen moet geven om de dood simpele reden omdat iemand anders er meer verstand van heeft. Dat doe ik dan ook. Uiteraard heb ik mijn diensten aangeboden en daar is dan ook gebruikt van gemaakt. Vol trots heb ik voor de site nieuwe tekeningen gemaakt en oude tekeningen omgezet zodat ze bruikbaar zijn voor de site.

En ik moet zeggen de nieuwe site is een plaatje geworden.

Het proces lijkt eigenlijk wel op trainen. Het is iets wat je samen doet. Juist wanneer je samen traint en de ander stimuleert krijg je een sterk team.

Uiteraard sta je bij kickboksen in de ring er uiteindelijk alleen voor, buiten de Sensei die vanuit de hoek instructies geeft. Je komt echter nooit zo ver als je geen gedoe training hebt gehad. En een goede training doe je nooit alleen. Daar heb je een goede trainings-partner voor nodig.

Zo is het ook gegaan met de nieuwe site. Samenwerking stond voorop. We hebben allemaal gedaan wat we het beste konden. Zo kan je gebruik maken van de sterke kanten per persoon. Natuurlijk hebben de Sensei en Helga de dikste vinger in de pap, zonder hun komt er helemaal niets van de grond.

Westerkoog Sport bestaat ondertussen al weer 5 jaar en daar zitten een hoop bloed, zweet en tranen in. En dat is voelbaar zodra je de sportschool binnenkomt. Het is voelbaar in de Dojo. Het is voelbaar zodra je met je blote voeten de tatami aanraakt. Hier is wat bijzonders gecreëerd. En dat deden we en doen we met z’n allen.

Ush,

Gerard Abbring

Facebook Reacties

reacties

Er wordt zowel aandacht besteed aan de techniek als aan conditie en kracht. Ik voel mij fitter dan ooit. Ik kan oprecht zeggen dat het voor mij niet alleen maar een sport is maar een passie!!!
Natascha - Kickboksen