Blog: Een regenachtige zaterdagmorgen in mei

9 uur de wekker, klein ontbijtje en even over half 10 richting Westerkoog SportPersonal Training onder begeleiding van Onur en… juist… niemand we waren met zn 2tjes vannochtend, maar dat mocht de pret niet drukken. Begonnen met 20 minuutjes op de Crosstrainer om warm te worden, vervolgd door een parcourtje:

3 minuten stoten met gewichten van 2 kilo, daarna met je armen gestrekt en spreid-stand (met 2kg gewichten) vervolgd door weer 3 minuten hetzelfde maar dan met 1.5 kg. gewichten. Toen ik dat min of meer overleefd had mocht ik 1,5 minuut traplopen. 1,5 minuut met een pop op m’n rug heen-en-weer-rennen…. TRX.. tractorband.. deuad……

En toen begon het weer van voor af aan! Erg zwaar.. maar met het doel voor ogen wel erg lekker… en begint ook wel stiekem verslavend te worden. Tot slot de les afgesloten met stoten, low-kicks en buikspier oefeningen. Bedankt voor het zweten ! voel me lekker!  “jammer genoeg” volgende week in Barcelona.

Maar kan stiekem niet wachten tot de volgende keer!

Geschreven door Bas Joosten

Facebook Reacties

reacties

Erg fijn trainen bij Westerkoog Sport! Als je niet kan meekomen met de groep, dan wordt er een aangepast programma voor je gemaakt.
Rammon - Kickboksen + MMA