Blog: van la Rambla naar Rammen

Het is woensdag 21 mei 2014… Ik kom binnen bij Westerkoog Sport rond 20.15… Het is warm, drukkend.. en het ruikt naar zweet…. Er wordt weer hard getraind. Het zal zwaar worden vandaag…. Afgelopen weekend even ertussen uit voor wat rust.. zon… Tapas (klein Pilsje) in Barcelona…..

Vanavond geen Rambla.. maar Rammen… het luie zweet eruit!

Na een klein kwartiertje touwtje springen is de zaal best vol geworden.. het is lekker druk, veel vertrouwde gezichten maar ook, voor mij, weer een aantal nieuwe gezichten.. Na het touwtje springen, gewichtjes pakken, 3 minuten non stop op de beat stoten, vervolgens 1 minuut “kort opdrukken”(vuisten op de grond ter hoogte van je borst, op je knieën) na die minuut, 3 minuten Sit-ups… en dat riedeltje 3x.. mede door de warmte kwamen de zweet klieren lekker los.

Toen de handschoenen aan en op de bokszak, 1,5 minuut non stop stoten, gevolgd door 1,5 minuut non stop hoeken. In Squat voor de bokszak 2x 2 minuten hoeken, met als cadeautje 100 x stoten, 100x hoeken, 150x hoeken en 250x hoeken. Het kan zijn dat ik iets ben vergeten…maar het effect is gewenst… Zweten als een otter, t-shirt doorweekt… en om het in het Spaans te vertellen.. ik was Muerte…. Maar het blijft lekker!

Westerkoog Sport – Kickboksen & MMAJamie Jordan Rick Tavenier Bedankt weer voor de lekkere avond!

Bas

Facebook Reacties

reacties

Ik train nu 4,5 jaar bij Westerkoog Sport. Vanaf dag 1 voel ik mij welkom en ben ik gemotiveerd door de Sensei om mijn grenzen op te zoeken en zelfs te verleggen.
Sander - Kickboksen