Mijn ervaring: Jamie Jordan

Al vanaf mijn 12e doe ik aan Muay Thai. Eerst volgde ik de lessen ergens anders, de afgelopen 5 jaar train ik bij Westerkoog Sport.

Ik vind het een goede sportschool en heb het er altijd naar mijn zin. De lessen zijn pittig maar ik vind het wel lekker.

In 2012 werd ik ingeschreven voor mijn eerste wedstrijd, dat betekende dat er kei en keihard getraind moest worden. En geloof me, dat gebeurde ook!! Trainen, trainen en nog eens trainen, elke dag weer.

Op 21 oktober 2012 was het dan zover, Zaansation in sporthuis de Struijck was afgeladen. 3 dagen voor de wedstrijd mocht ik niet meer trainen en dat was best moeilijk, van elke dag trainen naar helemaal niets meer.

Alles om de wedstrijd heen was een geweldige ervaring, de foto voor de poster werd genomen, het introfilmpje werd gemaakt (zie onderaan), de poster kwam uit. Cool!

Wat een bijzondere ervaring was dat en eigenlijk niet uit te leggen. Gelukkig is de Sensei ervaren en weet hij wat er komt. Tijdens de wedstrijd ondersteunt hij je, moedigt je aan en ga je de fout in, dan weet je dat ook. Geloof me, het enige wat je nog hoort tijdens de wedstrijd is de stem van de Sen.

Dankzij een geweldig team, die vrijwillig en in hun vrije tijd kwamen helpen, de inzet van de Sensei die erdoorheen sleept, je motiveert en je tot het uiterst laat gaan, klaar voor de wedstrijd!

Het mooiste is als je dan ook nog de wedstrijd wint, en dat was het geval! De wedstrijd win je niet alleen voor jezelf maar ook voor Westerkoog Sport, zoveel mensen die je komen aanmoedigen is een onbeschrijfelijk mooie ervaring.

Westerkoog Sport is ook heel erg belangrijk voor mij geworden, want op dit moment loop ik er stage voor mijn opleiding Sport en Beweging. Mijn keuze om voor deze opleiding te kiezen komt ook voor een deel door Westerkoog Sport.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin, zowel als sporter als stagiair want ik leer elke dag nog veel dingen. Ik voel mij hier enorm thuis.

Ik ben Westerkoogsport ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor mij hebben gedaan en nog doen, mij hebben geleerd en nog gaan leren. En ik wil via deze weg ook onze lieve Helga bedanken, die achter de schermen en ontzettend veel voor ons doet!!

Ush, Jamie

 

Facebook Reacties

reacties

Ik train bij WesterKoog Sport vanwege de leuke groep. Iedereen kent elkaar. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek en conditie. Na de training nog vragen over bijvoorbeeld voeding of oefeningen? Dan kan je altijd bij de Sensei terecht!
Marc - Kickboksen + MMA