Zwarte Muur

Zie je die zwarte muur, vroeg de Sensei mij een aantal weken terug. Nou ja een aantal weken kan ik wel vertalen naar voor de kerst geloof ik. Annyway, ik vervolg mijn verhaal. Ik zei ‘ja, die zie ik. Wel erg zwart toch’. Zeker erg zwart, was zijn antwoord. Daar moet wat moois op komen, was het volgende wat hij zei.

Dat kan, was mijn antwoord. En zo hebben we zitten brainstormen wat erop moet komen. Nou, dat is ook niet helemaal waar. De Sen had het idee al behoorlijk in zijn hoofd zitten. Mensen die bij Westerkoog Sport trainen weten dat hij ideeën of al lang in zijn hoofd heeft, of dat hij doet alsof het al heel lang in zijn hoofd zit. Dus weet je eigenlijk nooit of hij het ter plekke verzint. Maakt ook niet uit, doet verder niets af aan het verhaal. Iets met MMA moet het worden. Op die zwarte muur bedoel ik dan uiteraard.

En zo ging ik een traject in om iets moois te verzinnen met MMA. Little did I know, dat het antwoord al voor de hand lag. En wie kan het beste iets melden dat voor de hand ligt dan de Sensei. Een voorbeeld. Als ik klaar ben met de oefening, moet ik dan nog een keer? JA, natuurlijk. Wat denk jij dan. Zal het antwoord dan waarschijnlijk zijn.

En dus nu pronkt er een MMA schildering op de muur, die ook op de website terug te vinden is.

Ik moet zeggen dat ik behoorlijk blij ben met het eindresultaat. Trots op mezelf… zeker!

Gerard

MMA Zaandam Noord Holland Westerkoog Sport

Facebook Reacties

reacties

Ik doe aan deze sport omdat ik mijn hoofd dan goed leeg kan maken en om mezelf te kunnen verdedigen. Ik heb voor Westerkoog Sport gekozen omdat de sfeer altijd super is en omdat je van de Sensei veel kan leren.
Jamie - Kickboksen