Blog: Broodje kapot

Goedenavond heeft u voor mij een broodje kapot, vraag ik vriendelijk aan de lange meneer met de brede grijs op zijn gezicht. Jazeker, antwoord hij blij. Sluit maar aan bij de rest van de idioten. Zo gezegd zo gedaan. Het werd alleen niet één broodje kapot, maar een compleet drie gangen menu, met toetje welteverstaan.

Want wat was het geval. Het geval was dat er een lekker parcourtje werd neer gelegd. En niet eens zo een lang parcours. Negen oefeningen maar. Dat valt mee voor Westerkoogsport begrippen. En we mogen Jamie Jordan ook nog wel dankbaar zijn dat sommige oefeningen “simpel” gehouden werden. De Sensei had er eigenlijk andere ideeën over, maar gaf de touwtjes voor dit parcours in handen van Jamie. En het waren niet eens hele moeilijke oefeningen. Wat is er nu moeilijk aan om met een sloophamer op een vrachtwagenband te slaan. Dat is niet moeilijk. Wat is er moeilijk aan om een vijf kilo bal over te geven tijden de buikspieroefeningen. Dat is niet moeilijk. Wat is er moeilijk aan… tja zo kan ik nog wel even doorgaan. De moeilijkheid zit uiteraard in het herhalen van de oefeningen. En dan wordt het natuurlijk de tweede ronde niet makkelijker op. Trainingsmaat Jimmy Versluijs ging er helemaal voor en dan moet ik er ook voor gaan. En dat deed ik natuurlijk ook. We hebben elkaar er goed doorheen gesleept.

Dan nu nog het beloofde toetje. Een stijl oefening die bestand uit stoten, stoten en nog eens stoten. Snel en hard. En hard en snel. En genoeg herhalingen daarvan.

Westerkoogsport is een raar fenomeen. Het is een broodje met zoveel ingrediënten dat je er geen genoeg van kan krijgen. En ook zit je op een gegeven moment propvol, het is altijd lekker. En je komt altijd terug voor meer.

Ush
^Gerard

Facebook Reacties

reacties

Erg fijn trainen bij Westerkoog Sport! Als je niet kan meekomen met de groep, dan wordt er een aangepast programma voor je gemaakt.
Rammon - Kickboksen + MMA