Blog: Doorgaan!

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 10 het aantal mensen dat zich vanavond weer eens flink in het zweet heeft gewerkt bij Westerkoog Sport – Kickboksen & MMA. Dat zijn er voor de donderdagavond minder dan normaal, maar dat mocht de ”pret” uiteraard niet drukken, integendeel, er was alle ruimte om er flink tegen aan te gaan.

Geen IJzeren Gordijn of Chinese muur zoals Gerard Abbring al eens beschreef, maar gewoon 1 op 1 met je trainingspartner en dat was in mijn geval Tania Kingma tevens mijn lieve collega en we zijn goed aan elkaar gewaagd!. Na 500x touwtje springen en 100 sit up’s mochten we dit ik keer al vroeg in de training onze handschoenen, bitje en beenbeschermers aan doen. Dit betekende echter niet dat we dan lekker rustig aan wat combinaties zouden gaan maken…………..

DUH nee natuurlijk niet daarvoor zijn we hier niet!!!We zijn hier om stuk te gaan, onze grenzen te verleggen en onze technieken te verbeteren. Nou en dat is de Sensei en Jamie Jordan weer meer dan gelukt. Nog harder, nog sneller tot je helemaal leeg bent. Om de beurt 1,5 minuut stoten en hoeken wat zich later uitbreide met lowkicks erbij, doorgaan niet stoppen, alles geven dat is waar het deze les om ging.

En al zegt je hoofd IK KAN NIET MEER, niet luisteren, dat zit alleen maar tussen je oren. Doorgaan, doorgaan, doorgaan!! Nou dat hebben we gedaan, allemaal!! Weer een heerlijke training, KAPOT maar voldaan naar huis.

Natascha

Facebook Reacties

reacties

Trainen bij Westerkoogsport maakt je geestelijk en lichamelijk sterker, dit zou iedereen moeten nastreven
Tommy - Kickboksen + MMA