Blog: Spiertrilling

Als je wilt weten welke spieren er allemaal kunnen trillen in je lijf, doe dan een training met Marc ter Veen bij Westerkoog Sport. En dan al helemaal met het IJzerengordijn. Wanneer de TRX-banden er aan te pas komen dan weet je dat je aan de bak moet. Hangen, roeien, op de handen staan en beentjes intrekken en beentjes in de lucht en je evenwicht bewaren met gestrekte armen. Nu ik het zo weer terug lees, zie ik dat het hele leuke termen zijn, maar waarschijnlijk ook niks zeggend voor mensen die de oefeningen nooit doen. Volgende keer toch maar even een fotootje erbij plaatsen.

De technische training was weer dik in orde. Met trainingsmaatje Rick Tavenier is het altijd goed toeven.
En Marc kan een oefening net uitbreiden als de Sensei, dus dat zat wel snor.
Nog even lekker sparren. Raak ik Danny Weltman toch net even te hard op zijn zij. En dat terwijl hij nog zo had aangegeven dat niet te doen. Nogmaals mijn excuses Danny.

Jamie Jordan was de laatste die ik trof. En dat treffen was ook echt treffen. Heerlijke sparring. Deed me denken aan de wedstrijdtrainingen. En Jamie is sins dien gegroeid. Niet alleen fysiek, maar ook op technisch gebied.

Al met al een heerlijk avondje kickboksen.

Facebook Reacties

reacties

Ik train nu 4,5 jaar bij Westerkoog Sport. Vanaf dag 1 voel ik mij welkom en ben ik gemotiveerd door de Sensei om mijn grenzen op te zoeken en zelfs te verleggen.
Sander - Kickboksen