Mijn ervaring: Onur Yilmaz

Ik train bij Westerkoog Sport omdat er Muay Thai/kickboksen en MMA wordt gegeven en omdat men hierin erg serieus is.

Er wordt hier hard gewerkt aan een sterker lichaam en geest, met focus op techniek. En met de tijd leer je de mensen van de Dojo kennen. Daardoor onstaat er een speciale band tussen de dojo en jezelf.

Je traint natuurlijk puur voor jezelf maar omdat je met anderen samen traint leer je hen kennen en zij jou zodat als zij beter worden, jij dat ook wordt. Persoonlijk heb ik een doel in het leven die ik pas rond op mijn 40 of 50 kan bereiken, heel groot worden in de vechtkunst.

De stijlen Muay thai en Muay Boran/Mae Mai zijn de stijlen die ik me bij geen andere plek als Westerkoog Sport kan bedenken om mijn ervaring en kennis op te doen. Een lange weg te gaan met vele andere stijlen, disciplines en filosofieën erbij te leren, maar de stappen gaan als geplant en ik zie mijn mooie toekomst tegemoet.

Onur

Facebook Reacties

reacties

Door de combinatie kickboksen, cardio, krachttraining, TRX, voeding en mentale begeleiding ben ik in 6 maanden tijd 13 centimeter kwijtgeraakt. Het is écht een way of life geworden.
Dino - Personal Training + Kickboksen