Gesloten vacature Hardware Engineer Utrecht – Elma

Naam bedrijf: Elma BV
Locatie: Soesterberg

Jij bent de Hardware Engineer Utrecht die de wensen van onze klanten kan vertalen naar ontwerpen en tekeningen voor de complete elektrotechnische aandrijf- en besturingstechnische installaties die we bij Elma Projects in Soesterberg maken. Dit doe je met je vlijmscherpe, analytische blik en je ervaring met E-plan P8. Voor de offshore, de maritieme sector, de energiesector en meer. Nationaal en internationaal. Jij vindt altijd de juiste balans tussen technologie en gebruiksgemak.

De vacature Hardware Engineer Utrecht bij ELMA Projects in Soesterberg daagt je uit om:
mee te denken over en te werken aan complete turnkeyprojecten binnen de complexe techniek van grote machines. En met groot bedoelen we héél groot. Tijdens de inwerkperiode laten we je alles zien over de werkwijze en de producten van ELMA. Daarna is het aan jou om zelfstandig:

 • complete aandrijf- en besturingstechnische installaties te ontwerpen en te tekenen;
 • eigen projecten vorm te geven. Hierbij ben je naast de ontwerper en tekenaar, ook de contactpersoon voor alle interne en externe partijen. 

Als onze nieuwe Hardware Engineer draai je zowel teamprojecten als eigen projecten en spar je regelmatig met collega’s en klanten over deze projecten. Je staat bekend als collega waar het fijn mee samenwerken is en als geweldige sparringpartner.
 
ELMA Projects: jouw nieuwe werkgever?
ELMA bv is ruim 75 jaar geleden begonnen als reparatie- en revisiebedrijf van elektrische motoren en generatoren. In de loop der jaren is ELMA uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met ruim zeventig medewerkers en drie businessunits: Projects, Sales en Services, met vestigingen in Roemenië en China.

De afdeling Projects, waar we jou graag zien, is een technisch innovatieve afdeling die op maat gesneden oplossingen biedt op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de allernieuwste technologieën. ELMA Projects is actief in een aantal marktsegmenten: food, marine, offshore, hijs- en heftechniek, energie en amusement.  Je collega’s zijn – uiteraard – geïnteresseerd in techniek, hebben een open en respectvolle houding, zijn lekker direct (maar dat ben jij ook) en zoeken deze eigenschappen ook in hun nieuwe collega.

Deze vacature Hardware Engineer Utrecht bij ELMA Projects in Soesterberg biedt (o.a.):

 • een fulltime dienstverband met een passend salaris en écht goede secundaire voorwaarden;
 • een goede sfeer binnen het team van enthousiaste en leuke collega´s;
 • een werkomgeving waarin technologie én mensen centraal staan;
 • een uitdagende baan met ruimte om te groeien en een grote kans op een vaste aanstelling na een jaar.

Het hoofdkantoor van ELMA Projects in Soesterberg: jouw nieuwe werkplek? Met je auto van de zaak is het vanuit Amersfoort via de A28 nét een kwartier rijden. Kom je vanuit Utrecht, dan rijd je via de N237 binnen twintig minuten naar Soesterberg. Veenendaal, Houten en Nieuwegein liggen op maar een half uur rijafstand.

De ideale Hardware Engineer Utrecht brengt mee:

 • een elektrotechnische opleiding;
 • mbo-/hbo-werk en denkniveau;
 • aantoonbare ervaring met het werken met E-plan 8;
 • uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels, zowel verbaal als met de pen;
 • stressbestendigheid, waarbij tijdsdruk en prestatie in balans zijn;
 • een haarscherp analytisch vermogen.

Ben je beginnend Hardware Engineer, aarzel niet om op deze vacature Hardware Engineer Utrecht bij Elma Projects in Soesterberg te solliciteren. We nemen de tijd om je verder op te leiden.
 
Solliciteren op deze vacature Hardware Engineer in Soesterberg
Onze consultants verzorgen de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Delen zij ons enthousiasme? Dan kom je direct bij ELMA Projects in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Hardware Engineer Utrecht in Soesterberg? Solliciteer dan nu op de vacature via onderstaande button.
 Actuele vacatures bij Elma BV

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij Elma BV.

Actuele vacatures binnen