Gesloten vacature Pentester Amsterdam – UWV

Naam bedrijf: UWV
Locatie: Amsterdam
Salaris: € 4.652,-

Met de handen aan de knoppen hack jij in computersystemen, toepassingen en apps. Door als Pentester operationeel beveiligingsonderzoeken uit te voeren ontdek je kwetsbaarheden en doe je aanbevelingen om de beveiliging te verhogen. Dit doe je heel UWV-breed, waaronder voor UWV.nl en Werk.nl. Je controleert of nieuwe toepassingen voldoen aan de richtlijnen die UWV stelt aan de veiligheid. En om nog meer inzichten te krijgen legt UWV de lat nog hoger. Samen met je collega’s simuleer je cybercriminaliteit. Als Pentester lever je een belangrijke bijdrage aan de beveiliging van onder andere 200 bedrijfsapplicaties, 1200 servers, en de drukstbezochte websites van de Nederlandse overheid.

Bij UWV ligt een baan vol met verantwoordelijkheden op je te wachten als jij:

  • enkele jaren ervaring hebt met pentesten, web application testing, offensive security of security tests van mobiele apps en het uitbuiten van kwetsbaarheden.
  • een OSCP-certificering of een andere vergelijkbare certificering behaald hebt.
  • in verschillende operating systems, netwerkcomponenten en protocollen (zowel moderne als ouderwetse) feilloos de weg weet.

En er is nog meer. De volledige omschrijving van deze vacature Pentester bij UWV in Amsterdam vind je op de website van e-people via https://goo.gl/mLxrG2. Daarvandaan kun je ook direct reageren op de vacature.

Wil je meteen je vragen afvuren op de consultant die deze vacature Pentester bij UWV in bemiddeling heeft? Bel Sagé Maenen via 06 – 31 69 31 81
 Actuele vacatures bij UWV

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij UWV.

Actuele vacatures binnen