Gesloten vacature Service Engineer Zuid Holland – Emerson

Naam bedrijf: Emerson Automation Solutions
Locatie: RIJSWIJK ZH

technologiebedrijven van de provincie Zuid-Holland. Techniek en service gaan bij jou hand in hand. Op locatie en op professionele wijze bied jij technische ondersteuning en hulp aan klanten als het gaat om kleppen en regelaars, ofwel ‘valves & regulators’. Sta jij al in de startblokken? Reageer dan snel.
 
De vacature Service Engineer Valves & Regulators bij Emerson in Rijswijk daagt je uit om:
Vakkundig en bekwaam technisch support te leveren bij klanten als het gaat om ‘valves & regulators’. Jij bent zeker geen afwachtend type en in ieder probleem zie jij een oplossing. Zelfstandig ga jij aan de slag om voor de klanten van Emerson het beste resultaat te behalen. Dit doe jij onder andere door:

 • Het verrichten van preventief en correctief onderhoud aan kleppen en regelaars.
 • Het beoordelen van testresultaten.
 • Het installeren van systemen.
 • Troubleshooting.
 • Reparaties en replacements uitvoeren.
 • Bereikbaarheidsdiensten draaien.

Emerson in Rijswijk: jouw nieuwe werkgever?
De kans dat je Emerson al kent is aannemelijk. Ze zijn immers wereldwijd marktleider in hun segment. Emerson levert geavanceerde oplossingen en diensten aan de procesindustrie, waaronder bijvoorbeeld olie en gas, refinery, (petro)chemie, power, terminals, farmacie en voedingsmiddelen. Denk je toch dat je Emerson niet kent? Think again, de brandstof in je auto, de krant of het zoetje in de koffie: het is heel aannemelijk dat Emerson een rol heeft gespeeld bij het efficiënter en duurzamer produceren van deze producten.
 
Emerson is een bekende werkgever door haar omvang, innoverend vermogen, bijzonder goed werkgeverschap en internationale karakter. Daar voegen wij graag nog aan toe: dynamisch, toekomstgericht, no-nonsense, stabiel en een zeer laag personeelsverloop (en dat is geen toeval). Verspreid over de wereld werken er bij Emerson ongeveer 80.000 professionals vanuit ongeveer 235 (productie)locaties.

Deze vacature Service Engineer Valves & Regulators bij Emerson in Rijswijk biedt (o.a.):

 • Een salaris tussen € 3.200,- en € 4.200,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een lease-auto.
 • Een vaste 13de maand.
 • Een premieregeling met slechts 2% werknemersbijdrage.
 • 29 vakantiedagen, 5 adv-dagen en 8% vakantiegeld.

Emerson biedt je voldoende ruimte voor ontwikkeling. Intern zijn technische en functionele trainingen beschikbaar, zowel classroom als via e-learning. Ook carrièrekansen zijn in ruime mate voorhanden. Voordat je zelfstandig aan de slag gaat als Field Service Engineer bij Emerson word je intensief getraind en vervolgens in de praktijk begeleid door een ervaren mentor.

Emerson in Rijswijk: jouw nieuwe werkplek?
Onder de rook van Den Haag, in Rijswijk om precies te zijn, vind je het imposante verkoopkantoor van Emerson. Op een steenworp afstand van de snelweg A13 en een tramhalte, dus zowel per auto als openbaar vervoer ideaal bereikbaar vanuit onder meer Den Haag, Leiden, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft en Gouda. Parkeren kan op eigen terrein.
 
De ideale Service Engineer Valves & Regulators bij Emerson voor deze vacature brengt mee:

 • De drive om de klanten op een professionele manier aan een oplossing te helpen.
 • Een afgeronde technische hbo-opleiding.
 • Zo’n 3 à 5 jaar ervaring als Field Service Engineer, Servicetechnicus, Service Engineer, Servicespecialist of Field Service Technicus.
 • Uitgebreide kennis van kleppen en regelaars, bij voorkeur van het merk Fisher.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Probleemoplossend vermogen. Jij ziet geen problemen, maar uitdagingen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Solliciteren op deze vacature Service Engineer Valves & Regulators bij Emerson in Rijswijk?
Onze consultants verzorgen de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria uit deze vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt hij/zij ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.
 
Herken je jezelf in de rol van Service Engineer Valves & Regulators bij Emerson? Solliciteer nu op de vacature via onderstaande button.Actuele vacatures bij Emerson Automation Solutions

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij Emerson Automation Solutions.

Actuele vacatures binnen