Gesloten vacature Strategische IT Recruiter Den Haag – Devoteam

Naam bedrijf: Devoteam
Locatie: Den Haag

Devoteam is in Nederland hét fusieproduct van het Haagse TMNS met het Frans-Amsterdamse Devoteam. Devoteam voert projecten uit en levert kennis op het gebied van Architectuur, DevOps, Data, Programma Management en Process Excellence.
Naast Nederlandse projecten zijn er ook internationale projecten in o.a. Zwitserland, Duitsland, België, het Verenigd Koninrijk, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In totaal heeft Devoteam zo’n 4.500 medewerkers waarvan er meer dan 220 in Nederland werken. De groeiambitie is sterk. Zo willen zij in 2017 met nóg 25 professionals groeien. In 2018 met 60, met name in de vakgebieden Integratie-Architectuur, Monitoring, Big Data (Architecture en Dashboarding), Business Analysis en Governance.
Devoteam in Den Haag – en je bent ook regelmatig in Amsterdam – is ook de plek waar mooie kansen liggen voor een Strategische IT Recruiter die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is en precies weet hoe je een Employer Brand/EVP neerzet. Dit Employer Brand/EVP moet het zoeken, vinden én benaderen van de allerbeste Architectuur, DevOps, Data, Programma Management en Process Excellence professionals van Nederland én daarbuiten mogelijk maken.
 
Concreet betekent het dat jij als Strategische IT Recruiter:

  • een nieuw Employer Brand/EVP neerzet voor de combinatie TMNS-Devoteam. Je vreet je helemaal in de organisatie. Je wil snappen wat de mensen binnen deze organisatie motiveert en gebruikt dit voor je EVP.
  • 2 organisaties, 2 verschillende recruitmentprocessen samenvoegt tot een geolied geheel. Jij pakt de “best of both worlds”, verbetert en verankert ze.
  • je flink gaat bemoeien met de nieuwe “werken-bij”-site.
  • flink gaat sourcen. Voor jou is sourcing geen vies woord… het is iets waar je lol in hebt.

En er is nog meer. De volledige omschrijving van deze vacature Strategische IT Recruiter, Den Haag je op de website van e-people via https://goo.gl/Le5hfV. Daarvandaan kun je ook direct kunt reageren op de vacature.

Wil je meteen je vragen afvuren op de consultant die deze vacature Strategische IT Recruiter, Den Haag in bemiddeling heeft? Bel dan Bas Westland via 06 53 260 974Actuele vacatures bij Devoteam

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij Devoteam.

Actuele vacatures binnen