Gesloten vacature Testcoördinator Cross Border Solutions – PostNL

Naam bedrijf: PostNL
Locatie: Den Haag

Verandering binnen het centrale testteam van PostNL in Den Haag is gesneden koek. Waarom? Omdat snelheid en kwaliteit van belang is bij het bezorgen van post en pakketten. De lat wordt steeds wat hoger gelegd. Gelukkig ben jij als Testcoördinator Cross Border Solutions gewend aan verandering en kunnen 44.000 collega’s blind vertrouwen op jou. In een internationale werkomgeving gaan jij en jouw collega’s van het testteam over de uitvoering en implementatie van het testproces.

Daar komt veel bij kijken. Als Testcoördinator Cross Border Solutions bij PostNL in Den Haag ga je daarom:

  • adviseren over de kwaliteit van de applicaties en processen voor verschillende business units.
  • testprocessen organiseren en structureren.
  • risico’s identificeren. Jij wilt voldoende input hebben voor een juiste testaanpak, tenslotte. Daarom doe je dit met de verschillende stakeholders aan de hand van de Product Risico Analyse.
  • een plan opstellen om testautomatisering doelmatig aan te pakken. Er is steeds minder tijd beschikbaar, dus overtuig jij je collega’s ervan het testen anders aan te pakken. Shift left, simplify en automate!
  • vooraan staan. Bij alle ontwikkelingen. Tenslotte ben jij de eigenaar van het eindresultaat en neem jij de verantwoordelijkheid op je voor alle teams.

En er is nog meer. De volledige omschrijving van deze vacature Testcoördinator Cross Border Solutions bij PostNL in Den Haag vind je op de website van e-people via https://goo.gl/3Bkqtd. Daarvandaan kun je ook direct reageren op de vacature.

Wil je meteen je vragen afvuren op de consultant die deze vacature Testcoördinator Cross Border Solutions bij PostNL in bemiddeling heeft? Bel Sagé Maenen via 06 – 31 69 31 81Actuele vacatures bij PostNL

Momenteel hebben wij geen actuele vacatures bij PostNL.

Actuele vacatures binnen