BOKSZAKTRAINING

‘Een goede workout zonder fysiek contact’

Bij de bokszaktrainingen sla en schop je letterlijk en figuurlijk alléén op de bokszak. Toch train je met elkaar.

Stress, spanning en frustratie: we kennen het (helaas) allemaal. Aangekomen op je werk blijkt het koffieapparaat defect en blijkt dat je die mega-order net bent misgelopen. Of alle leraren op school hadden afgesproken om een onverwachte toets af te nemen. En de rij bij de kassa in de supermarkt werd gemeld bij de landelijke file-informatie. Wat is dan idealer dan die stress, spanning en frustratie om te zetten in een topconditie? Leef je uit op een bokszak en verhoog tegelijkertijd jouw conditie.

Met grote stappen je conditie verbeteren terwijl de techniek niet uit het oog wordt verloren: dat is exact wat we bij Westerkoog Sport doen tijdens de bokszaktrainingen.

De bokszaktrainingen bij Westerkoog Sport:

  • worden begeleid door een professionele trainer.
  • zijn geschikt voor beginners én gevorderden.
  • zijn een leuke, veilige en gezonde work-out.

Bij de bokszaktrainingen sla en schop je letterlijk en figuurlijk alléén op de bokszak maar je traint mét elkaar. Er heerst een positief groepsgevoel dat motiveert en enthousiasmeert.

De bokszaktrainingen van Westerkoog Sport vinden plaats in dé sportieve kickboksschool van Noord-Holland, gevestigd in Koog aan de Zaan, nabij Zaandam. Kom een keer langs voor een gratis proefles en probeer deze vorm van bokszaktraining.