Kickboksen kinderen (5-8 jaar)

‘Je kunt meer dan je denkt’.

Stel: je kind maakt een wandeling rond het meer en staat ineens oog in oog met een grote krokodil. Hij / zij wordt bang en klimt uit angst hoog in de dichtstbijzijnde boom om daar op hulp te wachten. Dat is goed, deze angst beschermt je kind tegen gevaar. Alleen … de kans dat je kind een krokodil tegenkomt is nihil (behalve dan in de dierentuin). Andere angsten spelen vaak een grotere rol in het leven van je kind. Angsten die je kind weerhouden in veel dingen. Is jouw kind geregeld bang in het donker, angstig om afgewezen te worden, om vriendjes te maken of bang om alleen thuis te zijn? 

Bij Westerkoog Sport kunnen de allerkleinsten spelenderwijs kennis maken met kickboksen. Tijdens de afwisselende kickboks trainingen bieden we voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar leuke, veilige en sportieve activiteiten aan. Hierbij kun je denken aan behendigheidsspellen of spelletjes die de snelheid van je kind op de proef stellen.

In spelvorm, in groepsvorm én met voldoende aandacht voor elk individueel kind. Zo bouwen we samen aan het verhogen van:

  • zelfvertrouwen van kinderen
  • weerbaarheid van kinderen
  • zelfverdediging door kinderen
  • zelfverzekerdheid van kinderen
  • conditie van kinderen

Westerkoog Sport is dé sportieve kickboksschool van Noord-Holland, gevestigd in Koog aan de Zaan, nabij Zaandam. Wil je jouw kind(eren) laten sporten / spelen tijdens een Kickboks les? Jullie zijn welkom voor een gratis proefles bij Westerkoog Sport.

EEN MAAND GRATIS SPORTEN?